ADF

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Assemblea Anual Ordinària 2015

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Junta de l'ADF convoca a tots els socis propietaris i voluntaris a l'Assemblea Anual Ordinària.

Ens trobarem a Castelladral a les 12 del migdia del proper 25 de gener del 2.015.

Us hi esperem a tots!

Darrera actualització de dimecres, 14 de gener de 2015 19:01
 

Les ADF de Quercus i de Montseny-Congost guanyen els Premis de prevenció d'incendis forestals 2014

Correu electrònic Imprimeix PDF

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de Quercus i de Montseny-Congost van obtenir els premis de prevenció d'incendis forestals que cada any convoca la Diputació de Barcelona, i que aquest dissabte van ser lliurats pel president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, en una festa que va aplegar prop de 500 persones a la Roca del Vallès. Enguany optaven als premis nou candidatures.

 

El Premi Rossend Montané , a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 4.800 euros, va ser per l'ADF Quercus, formada pels municipis d'Avinyó, L'Estany, Sant Feliu Sasserra i Santa Maria d'Oló. L'accèssit de 1.800 euros va correspondre a l'ADF de Sabadell.

Pel que fa al premi Palestra a la millor organització, el jurat va atorgar el premi, també amb 4.800 euros, a l'ADF de Montseny-Congost, formada pels municipis de La Garriga, Cànoves i Samalús, Figaró-Montmany, L'Ametlla del Vallès i Les Franqueses del Vallès. L'accèssit d'aquest premi, dotat també amb 1.800 euros, se'l va endur l'ADF Alt Berguedà.

El Premi d'Honor Joaquim M. De Castellarnau de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, en aquesta XVIII edició es va concedir a Narcís Morató de l'ADF Portal de les Guilleries.

 

10ª Jornada de Capacitació de Voluntaris d'ADF del Bages

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ja estan obertes les inscripcions a la 10ª Jornada de Capacitació de Voluntaris d'ADF del Bages.

Les inscripcions es poden fer fins el 26 de març a:

  • Federació d'ADF del Bages

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores

Telf. 936930375

Les Jornades tindran lloc els dissabtes 29 de març, 5 i 12 d'abril.

Places limitades!

Darrera actualització de dimarts, 18 de març de 2014 12:25
 

Assemblea Anual Ordinària 2014

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Junta de l'ADF convoca a tots els socis propietaris i voluntaris a l'Assemblea Anual Ordinària.

Ens trobarem a Castelladral a les 12 del migdia del proper 26 de gener del 2.014.

Us hi esperem a tots!

Darrera actualització de dijous, 23 de gener de 2014 16:09
 

Premis de prevenció d'incendis forestals 2013 de la Diputació de Barcelona

Correu electrònic Imprimeix PDF

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de La Pobla-Castellar i de Terrassa han obtingut els premis de prevenció d'incendis forestals que cada any convoca la Diputació de Barcelona, i que dissabte va lliurar el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, en una festa que va aplegar més de 500 persones a Òdena. Enguany optaven als premis 10 candidatures.

 

 

El Premi Rossend Montané, a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 4.800 euros, ha estat per l'ADF La Pobla-Castellar que actua sobre la totalitat del territori forestal dels municipis de La Pobla de Lillet i Castellar de N'Hug. L'accèssit de 1.800 euros ha correspost a l'ADF d'El Pinyó.

Pel que fa al premi Palestra a la millor organització, premiat també amb 4.800 euros, ha correspost a l'ADF de Terrassa. L'accèssit d'aquest premi, dotat també amb 1.800 euros, se l'ha endut l'ADF Puig-Vicenç.

El Premi d'Honor Joaquim M. De Castellarnau, de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, en aquesta XVII edició ha tingut doble guanyador. S'ha premiat a Francesc Fernández Soto, de l'ADF Pla de Bages, i a Jaume Sabatés, de l'ADF Teià.

 


Pàgina 4 de 7