ADF

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Simulacre d'incendi

Correu electrònic Imprimeix PDF

DISSABTE, 27 d’abril de 2.013

A les 16:00 de la tarda

Simulacre d’incendi

 

El punt de trobada serà a l’Ermita de Santa Margarida d’Argensola, situat al punt km. 50,800 de la ctra. de Balsareny a Súria.

Aquest esdeveniment també serà important per repassar i recordar coneixements i maneres d’actuar en cas d’incendi.

Si tens pensat participar-hi, t’agrairem que comuniquis la teva assistència al teu Ajuntament o bé a l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Esperem veure’t el dia 27!

 

Darrera actualització de dimarts, 16 d'abril de 2013 08:04
 

9ª Jornada de Capacitació de Voluntaris

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ja estan obertes les inscripcions a la 9ª Jornada de Capacitació de Voluntaris d'ADF del Bages.

Les inscripcions es poden fer fins el 5 d'abril a:

  • Federació d'ADF del Bages

De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores

Telf. 936930375

Les Jornades tindran lloc a l'espai de cultura Nexe de St. Fruitós de Bages, Plaça Alfred Figueras s/n., els dissabtes 13, 20 i 27 d'abril de 9:00 a 14:00 hores.

Places limitades!

Darrera actualització de dimarts, 5 de març de 2013 18:46
 

Assemblea ADF Defensors del Bosc

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Junta de l’ADF convoca a tots els socis propietaris i socis voluntaris a l’Assemblea Anual Ordinària.

Ens trobarem a Castelladral a les 12 del migdia del proper diumenge 27 de gener del 2013.

En breu exposarem l'ordre del dia.

Us hi esperem a tots.

 

Noves fotos a la Galeria d'imatges

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ja em penjat noves fotos del simulacre d'incendi del passat 25 de febrer al Samuntà.

Darrera actualització de dilluns, 4 de juny de 2012 15:51
 

Simulacre dels voluntaris de l'ADF

Correu electrònic Imprimeix PDF

19 de maig, un avís de columna de fum a prop de Castelladral, a 2/4 de 9 del matí ha donat el tret d'alerta d'un simulacre d'incendi forestal al municipi de Navàs. Immediatament s'ha activat el pla d'actuació municipal d'incendis i el comitè d'emergència, s'ha constituït el CECOPAL alhora que s'activaven els membres de l'ADF Defensors del Bosc i els voluntaris de Protecció Civil de Navàs.

El punt de coordinació s'ha establert a l'Ajuntament de Navàs, amb l'alcalde Jaume Casals i els tècnics que formen part del comitè d'emergència per fer-se càrrec de les incidències que s'han anat plantejant, d'acord amb l'escenari previst. S'ha establert un punt de trànsit a Sant Cugat del Racó, que han controlat Policia Local i ADF.

Quatre cubes de l'ADF i una vintena de voluntaris s'han dirigit al punt on hi havia la simulació de foc i han aprofitat per marcar el perímetre de l'incendi, estenent mànegues, provant emissores i material per apagar el foc.

Cap a les 11 del matí el foc ha entrat en fase de control i s'ha passat de la situació d'emergència a la d'alerta. El simulacre s'ha desactivat a les 11 del matí.

L'alcalde de Navàs, Jaume Casals, que ha estat al punt de coordinació durant tot el simulacre, ha fet una valoració positiva de la mobilització d'efectius de l'ADF, en el sentit que permet posar a prova la logística que cal moure quan es produeix una situació d'emergència per un incendi forestal i no baixar mai la guàrdia.

El simulacre, a més a més del foc ha plantejat una evacuació preventiva d'un grup de d'alumnes d'una escola amb un educador que feien estada a l'alberg de Castelladral, i d'un matrimoni gran que s'ha desallotjat de la masia per la proximitat a la zona de les flames. Els desallotjats s'ha previst acollir-los, en un centre escolar de Navàs.

Al simulacre hi han donat suport els tècnics de Protecció Civil de Manresa i la tècnica de Protecció Civil Comarcal com a responsable del Pla d'Assistència i Suport Comarcal de Protecció Civil.

 


Pàgina 5 de 7