ADF

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Premis de prevenció d'incendis forestals 2011 de la Diputació de Barcelona

Correu electrònic Imprimeix PDF

El Premi Rossend Montané , a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 4.800 euros, va estar per l'ADF del Bruc que actua sobre la totalitat del territori forestal d'aquest municipi. L'accèssit de 1.800 euros va correspondre a l'ADF de Sant Salvador de Guardiola.

Pel que fa al premi Palestra a la millor organització, premiat també amb 4.800 euros, va correspondre a l'ADF de Puig de l'Àliga, formada pels municipis de Canyelles, Vilanova i la Geltrú, Castellet i la Gornal i Santa Margarida i els Monjos. L'accèssit d'aquest premi, dotat també amb 1.800 euros, se'l va endur l'ADF de Montseny Congost.

El Premi d'Honor Joaquim M. De Castellarnau , de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, va recaure en aquesta XV edició en Francesc Solé vinculat a l'ADF Rossend Montané d'Olèrdola i membre fundador de la Federació d'ADF's Penedès-Garraf.

L'acte de lliurament va estar presidit pel president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve , acompanyat per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras , i pel vicepresident tercer i diputat de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, Josep Llobet .

En el seu discurs de cloenda, Salvador Esteve va fer balanç de la prevenció d'incendis forestals d'aquest estiu 2011, tot fent una valoració molt positiva de la campanya. Esteve va remarcar que tot i que «els pressupostos són limitats, la Diputació de Barcelona mantindrà sense cap reducció per a l'any 2012 el pressupost que ja ha destinat aquest any 2011 per tal de donar suport als ajuntaments en l'àmbit de l'extinció d'incendis». I va afegir que «en un moment en que la Diputació ha reduït un deu per cent el seu pressupost general, crec que aquesta és una dada significativa».

El president de la Diputació de Barcelona també va felicitar el bon treball de les ADF, la celeritat d'actuació de tots els equips d'extinció, la millor coordinació entre entitats, el comportament cívic dels ciutadans, i el compromís de les entitats públiques i privades amb aquesta prevenció i lluita, que han estat factors decisius per als resultat de la campanya d'enguany.

Els Premis de Prevenció d'incendis forestals de la Diputació de Barcelona, que es lliuren des de 1997, pretenen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l'any les agrupacions de defensa forestal (ADF) amb el suport dels ajuntaments de la província.

En aquesta XV edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona es van presentar 14 candidatures. Al Premi Palestra hi optaven les ADF: Burriac, Llinars del Vallès, Lluçanès, Montseny Congost, Puig de l'Àliga, Puig Vicenç i Teià. I al Premi Rossend Montané hi concorrien les ADF: Alt Berguedà, Baix Berguedà, El Bruc, Montesmon, Quercus, Sant Salvador de Guardiola i Teià.

Darrera actualització de dimarts, 13 de desembre de 2011 19:27
 

Ruta 4x4

Correu electrònic Imprimeix PDF

El proper 9 d'abril l'ADF organitza la ruta 4x4. Serà la quinzena edició, i com passa el temps! Catorze anys traçant rutes pels camins dels nostres municipis, amb molt d'ambient i concurrència en cadascuna de les passades edicions.

Sortida i arribada: Sant Salvador de Torruella

Hora: 15:30 de la tarda

Esperem que aquest any no sigui diferent i us animeu a participar-hi. Veurem camins del municipi de Navàs, així com treballs realitzats durant l'any (dipòsits, arranjament de camins, ...). Us esperem doncs el dia 9.

Darrera actualització de dimarts, 29 de març de 2011 09:21
 

Curset de primers auxilis

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els dissabtes 19 i 26 de març es durà a terme un curset de primers auxilis.

Lloc: Creu Roja de Moià

Horari: de 9 a 13 hores

Interessats ompliu el formulari corresponent per fer la pre-inscripció. Una vegada tiguem totes les sol·licituds us comunicarem si podeu accedir al curset.

Places limitades.

Darrera actualització de dimarts, 1 de març de 2011 20:41
 

Informe anual 2010

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ja teniu a la vostra disposició l'informe anual de l'any 2.010, entregat a l'assemblea del passat dia 30 de gener.

Us el podeu descarregar de la secció Documents.

 

Assemblea ADF

Correu electrònic Imprimeix PDF

El proper 30 de gener es celebrarà l'Assemblea anual ordinària de l'ADF Defensors del Bosc.

Lloc: Castelladral

Hora:  12 del migdia

Darrera actualització de divendres, 21 de gener de 2011 09:12
 


Pàgina 6 de 7